FAQ

1, Naon istilah pembayaran anjeun?

L / C atanapi T / T, 30% deposit, kasaimbangan saméméh pengiriman barang

2, Naon MOQ anjeun?

Langkung 500 sét, Bungkusan nyaéta kotak warna dumasar kana bungkusan pamenta-custom pembeli sareng Logo pelanggan & inpormasi.Less 200 sét. bungkusan téh bungkusan facotry urang.

3, OEM?

Leres, urang tiasa ngalakukeun OEM pikeun anjeun, anjeun tiasa ngarancang bungkusan anjeun sareng logo anjeun, MOQ nyaéta 500 sét unggal barang.

4, Naon anu loading Port?

Shanghai atanapi Ningbo

5, Naon garansi produk anjeun?

Kami ngajamin yén produk anu ditampi para nasabah mumpuni. upami aya bagian anu rusak, punten kirimkeun ka kami poto anu lengkep, teras kami bakal ngintunkeun suku cadang anu saluyu sareng kaayaan anu saleresna.

6, Naha anjeun produsén atanapi perusahaan dagang?

Kami produsén sareng langkung ti 10 taun pangalaman manufaktur kaulinan magnét

7, Dupi anjeun nyadiakeun sampel pikeun mariksa? Naon waktos kalungguhan anjeun pikeun sampel?

Tangtosna, sampel biasana bakal dikirim dina 1- 5 poé gawé sanggeus narima pembayaran; Urang bakal ngabalikeun duit muatan sampel lamun anjeun wareg jeung produk urang jeung nempatkeun urutan badag ka kami engké.

8, Sabaraha lami waktos produksi pikeun pesenan ageung?

Ieu biasana bakal nyandak 15-25 poé nepi ka rengse produksi, waktu husus utamana gumantung kana kuantitas urutan.

9, Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas produk?

Kami ngagaduhan tim QC profésional, anu ngawaskeun tina pameseran bahan, produk semi-réngsé, ngarakit kana bungkusan sareng pangiriman.Also, urang tiasa nyumponan sertipikat CE, EN71, ASTM, CPSC.

10, Kumaha urang tiasa pariksa barang urang?

Anjeun tiasa ngatur QC mariksa ku ngadatangan pabrik urang, atawa ménta agénsi nguji pihak Katilu mariksa, sarta kami ogé bakal nyadiakeun gambar jeung video produk Anjeun pikeun mariksa Anjeun.


0.334778s