langkung ti 10 taun desain & manufaktur sareng nyayogikeun jasa perdagangan
Hangzhou Beihao kaulinan Co, Ltd. Tempatna di Hangzhou Cina, mangrupa produsén anu kalibet dina rarancang, jualan jeung produksi kaulinan magnét sarta Toys atikan lianna. Kami ngagaduhan tim R&R profésional, bengkel produksi dilengkepan sareng tim penjualan jasa anu saé. Kalayan bahan perlindungan lingkungan, cocooan urang gaduh kualitas luhur sareng playability, disalurkeun EN71, CE, ASTMF963, CPC, CPSC, Sértipikat CCC. Kami ngagaduhan dua merek "Magnescape" sareng "Wellbbplay", sareng parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara, sareng para nasabah kami asalna ti AS, Jerman, Kanada, Spanyol, Inggris, India, Perancis, Swiss, Brazil, Argentina, Turki, SINGAPURA. , Jepang jeung nagara industri utama lianna. Urang boga leuwih ti 10 taun design & manufaktur & ngajual pangalaman, bisa minuhan rupa sarat Adat jeung nyadiakeun ladenan dagang "Kapuasan Pelanggan" nyaeta Tujuan urang, Terus ngaronjatkeun sistem manajemen, "Kaunggulan, ngungudag nu. tina kaunggulan". Taliti nyieun unggal produk, tulus ngubaran unggal Palanggan
maca deui
tingali sadayana
  • 10
    Kaulinan konstruksi ngandung harti yén barudak ngawangun bahan (blok wangunan, Legos) nurutkeun kapentingan sorangan jeung perlu ngagambarkeun hal dina kahirupan. Dina rasa sabenerna kaulinan konstruksi
    maca deui
  • 10
    wellbbplay pilem magnét pikeun ngokolakeun kreativitas sarta pamikiran kamampuh ékspansi barudak
    maca deui