më shumë se 10 vjet projektim dhe prodhim dhe ofron shërbime tregtare
Hangzhou Beihao Toy Co, Ltd Locate në Hangzhou të Kinës, është një prodhues që merret me projektimin, shitjen dhe prodhimin e lodrave magnetike dhe lodrave të tjera edukative. Ne kemi ekip profesional R&R, punëtori të pajisur mirë të prodhimit dhe ekip të mirë të shitjeve të shërbimit. Me materialet e mbrojtjes së mjedisit, lodrat tona kanë cilësi dhe luajtshmëri të lartë, janë miratuar certifikatat EN71, CE, ASTMF963, CPC, CPSC, CCC. Ne kemi dy marka "Magnescape" dhe "Wellbbplay", dhe janë eksportuar në më shumë se 40 vende, dhe klientët tanë vijnë nga SHBA, Gjermania, Kanadaja, Spanja, Britania e Madhe, India, Franca, Zvicra, Brazili, Argjentina, Turqia, SINGAPORI , Japonia dhe vende të tjera kryesore industriale. Ne kemi më shumë se 10 vjet përvojë në projektim dhe prodhim dhe shitje, mund të përmbushim kërkesa të ndryshme me porosi dhe të ofrojmë shërbime tregtare "Kënaqësia e klientit" është qëllimi ynë, përmirësojmë vazhdimisht sistemin e menaxhimit, "ekselencë, ndjekje të ekselencës”. Bëni me kujdes çdo produkt, trajtoni sinqerisht çdo klient
Lexo më shumë
Shiko te gjitha
  • 10
    Lojërat ndërtimore nënkuptojnë që fëmijët të ndërtojnë materiale (blloqe ndërtimi, Lego) sipas interesave dhe nevojave të tyre për të pasqyruar gjërat në jetë. Në kuptimin e vërtetë të lojës së ndërtimit
    Lexo më shumë
  • 10
    film magnetik wellbbplay për të kultivuar kreativitetin e fëmijëve dhe aftësinë për të zgjeruar të menduarit
    Lexo më shumë