повеќе од 10 години дизајн и производство и давање трговски услуги
Hangzhou Beihao Toy Co, Ltd. Лоцирајте во Хангжу Кина, е производител кој се занимава со дизајн, продажба и производство на магнетни играчки и други едукативни играчки. Имаме професионален тим за истражување и развој, добро опремена работилница за производство и тим за продажба на добра услуга. Со материјали за заштита на животната средина, нашите играчки имаат висок квалитет и можност за играње, добија сертификати EN71, CE, ASTMF963, CPC, CPSC, CCC. Имаме два бренда „Magnescape“ и „Wellbbplay“ и се извезени во повеќе од 40 земји, а нашите клиенти доаѓаат од САД, Германија, Канада, Шпанија, ОК, Индија, Франција, Швајцарија, Бразил, Аргентина, Турција, СИНГАПУР , Јапонија и другите главни индустриски земји. Имаме повеќе од 10 години искуство во дизајнирање и производство и продавање, можеме да исполниме различни прилагодени барања и да обезбедиме трговски услуги"Задоволството на клиентите" е нашата цел, постојано го подобруваме системот за управување, "Извонредност, извршување на извонредност“. Внимателно направете го секој производ, искрено третирајте го секој клиент
Прочитај повеќе
Види се
  • 10
    Градежните игри значат дека децата градат материјали (градежни блокови, лего) според нивните сопствени интереси и потреби за да ги одразуваат работите во животот. Во вистинска смисла на градежната игра
    Прочитај повеќе
  • 10
    wellbbplay магнетен филм за негување на детската креативност и способност за проширување на размислувањето
    Прочитај повеќе