luwih saka 10 taun desain & Manufaktur lan nyedhiyani layanan perdagangan
Hangzhou Beihao Toy Co, Ltd. Temokake ing Hangzhou China, minangka produsen sing melu desain, dodolan lan produksi dolanan magnetik lan dolanan pendidikan liyane. Kita duwe tim R&R profesional, bengkel produksi sing dilengkapi lan tim penjualan layanan sing apik. Kanthi bahan perlindungan lingkungan, dolanan kita duwe kualitas lan playability sing dhuwur, dilulusake EN71, CE, ASTMF963, CPC, CPSC, Sertifikat CCC. Kita duwe rong merek "Magnescape" lan "Wellbbplay", lan wis diekspor menyang luwih saka 40 negara, lan para pelanggan teka saka Amerika Serikat, Jerman, Kanada, Spanyol, Inggris, India, Prancis, Swiss, Brazil, Argentina, Turki, SINGAPURA. , Jepang lan negara industri utama liyane.We duwe luwih saka 10 taun desain & Manufaktur & ngedol pengalaman, bisa ketemu macem-macem syarat Custom lan nyedhiyani layanan perdagangan "Kepuasan pelanggan" iku tujuan kita, terus-terusan nambah sistem manajemen, "Excellence, nguber unggul". Kasebut kanthi teliti, nggawe saben produk, tulus nambani saben Customer
maca liyane
ndeleng kabeh
  • 10
    Game konstruksi tegese bocah-bocah mbangun bahan (blok bangunan, Legos) miturut kapentingan lan kabutuhan dhewe kanggo nggambarake samubarang ing urip. Ing pangertèn bener saka game construction
    maca liyane
  • 10
    wellbbplay film Magnetik kanggo cultivate kreatifitas anak lan kemampuan expansion mikir
    maca liyane